Spreekuur Zaam Wonen in Nieuwdorp verhuist

Donderdag 4 juli 2024

Het spreekuur van Zaam Wonen in Nieuwdorp is niet langer in het Huis van de Toekomst aan de Crostolostraat 10. Voortaan houden we het spreekuur in het Buurtcentrum Nieuwdorp.

En, in plaats van elke week, is het spreekuur nog maar één keer per maand. Waarom? Simpel, weinig inwoners bezochten wekelijks het spreekuur.

Vragen en advies

Heb je vragen? Dan zien we je vanaf nu graag elke eerste woensdag van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur in het Buurtcentrum Nieuwdorp aan de Bergènkenstraat 1. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, je advies te geven en om zorgen die je misschien hebt, te bespreken.

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.