Laatste nieuws verduurzaming eigen woning

Donderdag 4 juli 2024

Een grote groep bewoners in Nieuwdorp is al gestart met de eerste stappen voor de verduurzaming van hun woning. We geven jullie graag het laatste nieuws..

Laatste nieuws

​​Update VHF-subsidie juli 2024

VHF subsidie aanvragen

Infographic Hoe vraag ik VHF-subsidie aan juli?

Nog geen uitvoeringsadvies? Vraag een gratis woonplangesprek aan

Heb je een eigen woning in de Crostolostraat, Woeringenstraat, Diepenbeekstraat en Peldenstraat en wil je ook gebruik maken van de subsidie voor het verduurzamen van jouw woning? Plan dan vóór 1 september een Woonplangesprek met team Diep via nieuwdorp@diep.nl. Kijk voor meer informatie op de pagina's Huiseigenaren Nieuwdorp.

Extra informatie

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.