Informatie werkgroep bijeenkomsten 22 mei

Donderdag 4 juli 2024

Afgelopen 22 mei heeft de werkgroep Bruisend Hart en de klankbordgroep Inclusie en Toegankelijkheid zich gebogen over de plattegrond van de woningen, de inrichting van de binnentuin en de openbare ruimte.

Verslag bijeenkomst

Informatietekening Bruisend Hart

Wil je weten wat er nu al bekend is over de plattegrond van de woningen, de inrichting van de binnentuin en de openbare ruimte? Dat kun je zien op de informatietekening (PDF, 524.1 kB).

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.