Een succesvolle buitenspeeldag

Donderdag 4 juli 2024

Een stralende zon en véél lachende gezichten: we kijken terug op een leuke en actieve buitenspeeldag.

Op 26 juni organiseerden we een buitenspeelmiddag op het speelplein van het Buurtcentrum en het Pastoor van Heldenplein, voor alle kinderen uit Stein. Het hoogtepunt van de dag was de boksworkshop van Senshi Stein die de kinderen de kans gaf om op een speelse manier kennis te maken met boksen. Daarnaast waren de glittertattoos een grote hit onder de kinderen. Tussen het spelen door was er natuurlijk tijd voor ranja, fruit en een lekker ijsje.

Meedenken

Naast speelplezier was er ook ruimte voor inspraak: kinderen en ouders konden meedenken over de nieuwe speeltuin van Nieuwdorp. Ze deelden enthousiast hun ideeën met ons!

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.