Informatie werkgroep bijeenkomst 10 april

Maandag 29 april 2024

Afgelopen 10 april heeft de werkgroep projectgebied van Kamperstraat, Tripsstraat, Baesweilerstraat en Kuringenstraat gesproken over de toegankelijkheid van het park en de indeling van de nieuwbouwwoningen. Bewoners gaven kritische opmerkingen, zoals verkeersmaatregelen aan de Diepenbeekstraat om snel verkeer te ontmoedigen en overlastbeperkende maatregelen voor de toekomstige park en speeltuin.

Deze opmerkingen worden onderzocht. Het bestemmingsplan wordt naar verwachting in juni 2024 vastgesteld. Op dit moment wordt onderzocht of de bouw van 8 woningen kan worden gestart aan de Peldenstraat. Het streven is om deze 8 woningen eind 2025 op te leveren.

Verslag bijeenkomst

Lees het verslag van de bijeenkomst (PDF, 104.5 kB)

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93