Informatie Klankbordgroep Inclusie en Toegankelijkheid

Maandag 29 april 2024

Op 27 maart en 10 april is er een bijeenkomst geweest met de Klankbordgroep Inclusie en Toegankelijkheid. Met hen is gesproken over de toegankelijkheid in het Bruisend Hart en de toegankelijkheid van het park en de nieuwbouw aan de Kamperstraat/Tripsstraat/Baesweilerstraat en Kuringenstraat.

Het doel van deze klankbordgroep is dat mensen met een handicap zich prettig voelen in hun woonomgeving en toegang hebben tot de openbare ruimte, voorzieningen en hun woningen. Omdat er in Nieuwdorp een hoop verandert, is de klankbordgroep nauw betrokken bij de verschillende projecten.

Verslagen bijeenkomsten

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93