Informatie uit bijeenkomst werkgroep 20 december

Maandag 29 januari 2024

Op 20 december 2023 heeft de werkgroep Bruisend Hart het thema 'gebouwen' besproken. Tijdens deze bijeenkomst hebben de architecten Rik Martens en Jo Janssen de leden meegenomen in de plannen voor het Bruisend Hart.

Het nieuwe buurtcentrum komt in de hal van de kerk. In het kerkgedeelte bouwen we appartementen en een binnentuin. Aan de hand van een maquette kregen de inwoners een beter beeld van het ontwerp. Kijk voor alle informatie op het plaatje Bruisend Hart (PDF, 155.0 kB). De volgende wijkavond komt het thema ‘parkeren’ aan bod.

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.