Eerste huizen Crostolostraat aan de buitenkant opgeknapt

Maandag 29 januari 2024

In oktober vorig jaar is Zaam Wonen gestart met het opknappen en verduurzamen van 154 huurwoningen in Nieuwdorp. De woningen in de Crostolostraat waren als eerste aan de beurt. Inmiddels zijn de meeste woningen hier aan de buitenkant gerenoveerd en start aannemer Smeets Bouw met de opknapbeurt aan de binnenkant.

Opknapbeurt buiten- en binnenkant

Bij het renoveren (opknappen) van de buitenkant van de woningen worden onder andere de gevels schoongemaakt, spouwmuren geïsoleerd en voegwerk hersteld. Ook krijgen de woningen nieuwe kozijnen, ramen en deuren, worden de daken geïsoleerd en komen er zonnepanelen. Bij het opknappen van de binnenkant krijgen de woningen waar dat nodig is een nieuwe cv-ketel, badkamer, keuken en toilet. Dit alles zorgt ervoor dat de woningen tochtvrij zijn en het nodige gemak bieden.

Werkzaamheden Damiatestraat

Het slechte weer van de afgelopen tijd zorgden helaas voor een paar weken vertraging. Maar nu staat ook de Damiatestraat in de steigers en is de aannemer gestart met de werkzaamheden aan de buitenkant. Daarna volgen de Woeringenstraat, Diepenbeekstraat en Peldenstraat.

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.