Een nieuwe stap vooruit voor Mijn Nieuwdorp

Maandag 29 januari 2024

DOP Kern Stein, Gemeente Stein, Zaam Wonen, Buurtcentrum Nieuwdorp en Vivantes maken samen een plan voor de toekomst van Nieuwdorp. Oude woningen, de oude basisschool en de kerk maken plaats voor nieuwe woningen, een nieuw buurtcentrum en meer groen. Om deze plannen uit te kunnen voeren, moet de gemeente Stein het bestaande bestemmingsplan aanpassen.

Iedereen kon het ontwerpbestemmingsplan inzien tot en met woensdag 31 januari 2024 in het gemeentehuis en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Inwoners die meer wilden weten of opmerkingen wilden plaatsen hebben dat kunnen doen.

Ontwerpbestemmingsplan Zaam Wonen

Ontwerpbestemmingsplan Zaam Wonen

Ontwerpbestemmingsplan Bruisend Hart

Ontwerpbstemmingsplan Bruisend Hart

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93