Terugblik wijklunch Nieuwdorp

Maandag 1 mei 2023

Zo’n 150 inwoners bezochten de wijklunch in Nieuwdorp. Een middag die in het teken stond van verbinding. Ondanks dat het zonnetje zich niet liet zien, blikken we terug op een gezellig samenzijn. Kinderen maakten gretig gebruik van het springkussen en de sportcontrainer die in Nieuwdorp is geplaatst. Enkele Oekraïense inwoners namen het initiatief om Oekraïense gebakjes voor hun buurtgenoten te bereiden. Volwassenen nuttigden hun lunch gezellig samen binnen onder het genot van een kopje koffie. En gingen met elkaar in gesprek over de diverse onderwerpen die nu in Nieuwdorp spelen. Ook kregen inwoners de mogelijkheid om met een klein busje de verschillende projecten in Nieuwdorp te bezoeken en daar meer informatie over te krijgen. Al bij al een geslaagde middag. We willen via deze weg dan ook iedereen bedanken voor zijn komst!  

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93