Door een storing zijn onze digitale formulieren niet beschikbaar. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voor dringende zaken kun je contact opnemen met 046 435 93 93.

Wijkevenement ‘Hallo Nieuwdorp’

Vrijdag 10 maart 2023

Reserveer zondag 16 april van 13:00 tot 16:30 in je agenda. Op deze dag organiseren we een heus wijkevenement voor jong en oud, genaamd ‘Hallo Nieuwdorp’. Een fijn samenzijn en een moment om buurtgenoten beter te leren kennen. Daarnaast worden er wandelingen langs de verschillende projecten van Mijn Nieuwdorp georganiseerd, waarbij meer informatie wordt gegeven over de voortgang en er ruimte is om vragen te stellen. De precieze invulling houden we nog even geheim. Maar het belooft een gezellige middag te worden. Dus mis het niet! de uitnodiging volgt binnenkort

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93