Hulp nodig van Vidar in de wijk?

Vrijdag 10 maart 2023

Vidar in de wijk helpt inwoners uit de wijk Nieuwdorp die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken met diverse klusjes. Denk aan tuinonderhoud of eenvoudige verf- of timmerwerkzaamheden voor mensen die dit zelf niet kunnen.

Hulp nodig?

Ben of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Misschien kan Vidar in de wijk iets voor jou betekenen. Kom op werkdagen gerust eens langs bij ons steunpunt aan de Peldenstraat 48 in Stein of laat een berichtje achter in één van onze klussenbussen met uw contactgegevens. Je vindt onze klussenbussen bij ons steunpunt (Peldenstraat 48) of bij Buurtcentrum Nieuwdorp (Bergènkenstraat 1).

Het is ook mogelijk rechtstreeks contact op te nemen met werkbegeleider Carl Kreutzer. Hij is op werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer 06 48 51 18 13 of per e-mail via carl.kreutzer@sittard-geleen.nl

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93