Studenten in gesprek met inwoners Nieuwdorp en Urmond-Oost

Maandag 19 december 2022

In de week van 19 tot en met 23 december gaan studenten Social Work van Zuyd Hogeschool in de twee wijken in gesprek met inwoners over sociale thema’s. Ze maken er samen een wijkverhaal van. Deze presenteren ze op donderdag 2 februari 18.00 uur in Buurthuis Kooypoort  Urmond en in Buurtcentrum Nieuwdorp. Benieuwd naar het verhaal? Kom dan ook 2 februari en doe als inwoner van Urmond-Oost of Nieuwdorp volgende week mee aan de interviews!

Project Wijkverhalen

Gemeente Stein doet sinds dit schooljaar mee aan het project Wijkverhalen van Zuyd Hogeschool in samenwerking met gemeente Sittard-Geleen. Dit met het doel om informatie op te halen uit de wijk en van de studenten te horen wat zij adviseren. “Na deze proefperiode met twee wijken, bekijken we of we het aantal wijken kunnen uitbreiden,” aldus Emilie Klinkers (coördinator DOPsgewijze aanpak).

Wijkverhalen 2 dec 2022

Klankbordgroep bijeenkomst met studenten, inwoners en professionals in Nieuwdorp op 15 december.

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93