Terugblik op de wijkmarkt

Donderdag 3 november 2022

Op zaterdag 15 oktober organiseerden Stichting Buurtcentrum Nieuwdorp, Zaam Wonen, de gemeente Stein en Vivantes in het Buurtcentrum een wijkmarkt om bewoners te informeren over de wijkaanpak Mijn Nieuwdorp.

Tijdens de drukbezochte wijkmarkt werden de projecten toegelicht aan de wijkbewoners en aan de raden van de samenwerkende partijen. Zij kregen informatie over de renovatie en verduurzaming van zowel huur- als koopwoningen, de plannen rondom het Bruisend hart en sociale activiteiten zoals Vidar in de wijk, het wijkboek, burenhulp en de jongerenwerkgroep New Generations.
Lees meer over de projecten in de wijk op de pagina van Nieuwdorp.

Wijkmarkt Nieuwdorp okt 2022Wijkmarkt Nieuwdorp 2 okt 2022

​​Wijkmarkt Nieuwdorp 5 okt 2022

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93