Wonen met zorg voor ouderen in het hart van Nieuwdorp

Maandag 25 juli 2022

Ook wanneer je ouder wordt en je hebt zorg nodig, wil je in Nieuwdorp kunnen blijven wonen. Zaam Wonen en Vivantes zijn in het project Bruisend Hart bezig om hier de best passende voorzieningen voor te ontwerpen. Na de zomer hopen zij hun eerste concrete plannen te kunnen presenteren, die daarna verder uitgewerkt zullen worden.

Het project Bruisend Hart Nieuwdorp

Inwoners wensen een bruisend wijkcentrum. Binnen het project Bruisend Hart onderzoeken we samen met inwoners hoe zo’n bruisend wijkcentrum gerealiseerd kan worden. Een plek waar inwoners, bezoekers en ondernemers zich thuis voelen. Omwonenden denken hierover mee in een klankbordgroep. Er wordt met name gekeken naar de plek van het kerkgebouw en de voormalige basisschool waar nu het buurtcentrum gevestigd is. Het plan zoals het er nu ligt gaat uit van woningbouw (huur- en zorgwoningen) gecombineerd met een buurtcentrum voor de wijk en ontmoetingsruimte voor de bewoners van de zorgwoningen.

Uiteraard komen wij bij jullie terug zodra we hierin een volgende stap kunnen zetten. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte en kun je meteen reageren op de plannen!

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93