Zaterdag 16 november: informatiemiddag over dementie

Maandag 7 oktober 2019

Op zaterdag 16 november aanstaande vindt er een informatiemiddag plaats over dementie voor inwoners van de gemeenten Stein, Beek en Sittard-Geleen. Wil je meer weten over deze ziekte en wat dat betekent voor jou of jouw naaste? Kom dan van 13.00 tot 17.00 uur naar het Zorgcentrum Lemborgh in Sittard (Bradleystraat 23). Deelname is gratis.

Presentaties en informatiemarkt

Alzheimercentrum Limburg en diverse zorgprofessionals verzorgen korte presentaties waarbij tevens vragen gesteld kunnen worden. Ook is er een informatiemarkt met stands van o.a. Steunpunt Mantelzorg, Zuyderland en Vivantes.

Meld je aan!

Wil jij bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan aan via lemborghreceptie@zuyderland.nl. Je kunt maximaal twee personen aanmelden. Let op! vol=vol. Er kunnen zich maximaal 120 personen aanmelden. De bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Zuyderland, Alzheimercentrum Limburg en de gemeenten Stein, Beek en Sittard-Geleen.

Nu al meer weten over dementie?

Neem een kijkje op www.alzheimer-nederland.nl of www.dementie.nl.

Bel tijdig de wensauto

Woon je in de gemeente Stein en heb je geen vervoer voor deze middag? Maak kosteloos gebruik van de wensauto. In verband met de planning willen we je vragen om je tot uiterlijk 3 dagen van te voren aan te melden. Dit kan door te bellen met de wensauto via 06 28 44 76 14 op werkdagen tussen 8.30 en 13.00 uur.