Verkeersarrangement Stein

Vrijdag 23 november 2018

De afgelopen maanden heeft de gemeente Stein samen met inwoners gewerkt aan het verkeersarrangement Stein. Op donderdag 15 november zijn de resultaten gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in het Trefcentrum te Stein.
Tijdens een tweede bewonersavond zijn de uitkomsten van het verkeersarrangement Stein gepresenteerd aan de bewoners van Stein.

Rapportage

De resultaten van het verkeersarrangement Stein zijn opgenomen in deze (PDF, 7.1 MB) rapportage. Alle geregistreerde meldingen zijn opgenomen en waar mogelijk voorzien van een korte reactie en voorstel voor een oplossing. Enkele grootschalige oplossingen zijn nader toegelicht.

Voor de presentatie klik hier (PDF, 5.8 MB)

Vervolg

Op 12 december worden de resultaten gepresenteerd aan de raad.
De korte termijn maatregelen worden vanaf komend jaar, 2019, opgepakt.