Is jouw vereniging toekomstproof?

Vrijdag 23 november 2018

Op 3 december organiseert de gemeente een bijeenkomst voor verenigingen waarbij de thema’s ‘Toekomst van sport & bewegen’ en ‘Wegwijs in de subsidiejungle’ interactief aan bod komen. De bijeenkomst vindt plaats in het Maaslandcentrum in Elsloo en start om 19.00 uur. Iedereen is welkom!

Sport & bewegen

Waar willen we naartoe met sport en bewegen in onze gemeente? Welke behoeften zijn er nu en hoe ontwikkelen die zich in de toekomst? Waar liggen kansen en met welke (landelijke en lokale) ontwikkelingen moeten we rekening houden? Op welke gebieden hebben verenigingen extra ondersteuning nodig? Kortom: allemaal onderwerpen die we samen willen bespreken. We nodigen alle verenigingen uit om een ideaalbeeld te schetsen en uitdagingen te delen. Jouw inbreng vormt input voor het toekomstig sportbeleid.

Wegwijs in de ‘subsidiejungle’

Weet jij van welke subsidies jouw vereniging gebruik kan maken en wat je vervolgens moet doen om ervoor in aanmerking te komen? Kom naar deze bijeenkomst en laat je voorlichten over de mogelijkheden.

Kom ook!

Vanwege de organisatie van deze avond vragen we deelnemers zich aan te melden via Frank.vandenBoomen@gemeentestein.nl o.v.v. ‘Sport in Stein’.