Inwoners ‘vertrokken met onbekende bestemming’

Vrijdag 19 oktober 2018

Inwoners ‘vertrokken met onbekende bestemming’

Uit onderzoek blijkt dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Procedure vertrek uit Nederland

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om adresgegevens als onbekend op te nemen in de BRP. Dat houdt in dat deze personen voor de gemeente (administratief gezien) verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen. Het gevolg hiervan is dat deze personen geen beroep meer kunnen doen op sociale voorzieningen in Nederland en geen officiële documenten (bijvoorbeeld paspoort, rijbewijs, id-kaart en dergelijke) kunnen aanvragen.

Oproep

Staat uw naam hieronder of weet u waar onderstaande personen verblijven? Neem dan contact op met de gemeente Stein via telefoonnummer (046) 43 59 393 of stuur een e-mail naar info@gemeentestein.nl. Als de gemeente uiterlijk op 21 november 2018 geen reactie heeft ontvangen, worden onderstaande personen als niet-ingezetene geregistreerd in de BRP.

Het betreft de volgende personen:
Smal, HJ | 18-04-1958 | Rotterdam
Paulssen, MHH | 15-02-1965 | Stein