Digi Letter Loket in Buurtcentrum Nieuwdorp

Donderdag 8 maart 2018

Vorige week opende wethouder Hub Janssen het Digi Letter Loket in het Buurtcentrum Nieuwdorp. Hier kunnen inwoners die moeite hebben met lezen of schrijven informeren naar de mogelijkheden die op deze gebieden voorhanden zijn. Het loket is elke woensdag t/m 20 april geopend tussen 10.00 uur tot 12.30 uur. Inloop en adviezen zijn gratis.

Wethouder Hub Janssen: ‘Laaggeletterdheid komt vaker voor dan je in eerste instantie zou verwachten en de impact ervan kan enorm zijn. Zeker in onze samenleving die in toenemende mate digitaliseert. Het bevorderen van geletterdheid heeft niet alleen positief effect op sociaal gebied, maar het is tevens de sleutel naar actief burgerschap en verbetert bijvoorbeeld ook de kansen bij een zoektocht naar een baan. Het is natuurlijk nooit te laat om te leren.’