Bezorgen gemeentegids en gemeentekalender 2018

Dinsdag 12 december 2017

Van 11 t/m 23 december aanstaande wordt de gemeentegids 2018 met daarin een kalender per post bezorgd. Dit gebeurt ook bij adressen met een ja/nee- of een nee/nee-sticker, scholen en bedrijven. Ook dit jaar is de gids én de kalender verfraaid door ingezonden foto’s van inwoners.

Wethouder Natascha Wingelaar: “We hebben er veel tijd en energie in gestoken en zijn er enorm trots op. Met dank aan iedereen die foto’s van onze mooie gemeente heeft ingestuurd.’’

Geen gemeentegids ontvangen?

Heb je na 23 december nog geen gemeentegids ontvangen, dan kun je een exemplaar afhalen bij de receptie van het gemeentehuis of een e-mail sturen (met adresgegevens) naar info@gemeentestein.nl. Bellen kan ook. Neem dan contact op via telefoonnummer 046-435 93 93. Je krijgt dan alsnog een exemplaar toegezonden.