Meer grip op geld met Geldfit

Steeds meer mensen zoeken in deze tijd van prijsstijgingen hulp bij geldzorgen. Voor veel mensen is het niet duidelijk waar ze terecht kunnen voor hulp bij hun geldzaken. Daarom werkt gemeente Stein samen met Geldfit. Met Geldfit ontdek je welke stappen je kunt zetten om meer grip te krijgen op jouw geld.

Geldfit

Op de pagina van Geldfit kun je gratis, anoniem en op jouw manier aan de slag om grip te krijgen op jouw geld.

  • Door de test te doen ontvang je binnen een paar minuten advies voor jouw persoonlijke situatie.
  • Ook lees je er handige artikelen. Dit varieert van tips tot organisaties die jou verder kunnen helpen, zoals lokale vrijwilligersorganisaties, energiecoaches of het gemeentelijke schuldhulploket. Spreek je liever iemand persoonlijk? Dan kun je gratis en anoniem bellen naar 0800-8115.

Hulp voor jongeren

Ook jongeren hebben last van de prijsstijgingen. Voor hen is er naast de website Geldfit.nl ook het Jongerenloket waar ze terecht kunnen voor gratis hulp bij vragen en problemen die gaan over geldzaken of andere onderwerpen. Je leest er alles over op de pagina van Geldfit.

Hulp voor ondernemers

Ondernemers van de gemeente Stein kunnen via deze pagina van Geldfit inzicht krijgen in de stappen die ze kunnen zetten om hun bedrijf financieel gezond te houden of te krijgen.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.