Hondenlosloopgebied

Donderdag 7 juli 2022

Het wordt de komende tijd weer heerlijk fiets- en wandelweer. Iedereen kan volop genieten van alle mooie fiets- en wandelroutes die onze gemeente rijk is. Met het mooie weer zien we de drukte toenemen en zijn er meer weggebruikers. Dit vraagt ook van ons dat we meer rekening met elkaar houden, hoffelijk zijn en elkaar de ruimte geven op het fiets- en wandelpad.

Hondenlosloopgebied

Een van die drukke punten is de Steenwegstraat in Stein. Hier loopt een fietsroute langs Brouwerij de Fontein en buigt vervolgens af naar het kanaal. Een groot deel van de Steenwegstraat is hondenlosloopgebied. Dit vraagt van de fietser en de wandelaar (met hond) enige oplettendheid. Ben je van plan dit gebied te bezoeken, houd dan rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.