Sport & Cultuurprijs

Ook dit jaar reikt de gemeente Stein weer de Sport & Cultuurprijs uit.

Inwoners, verenigingen en stichtingen kunnen inwoners en groepen uit de gemeente Stein voordragen die zich dit jaar op sport- en/of cultuurgebied hebben ingezet.

Uitreiking prijzen tijdens waarderingsevent

De Sport & Cultuurprijs wordt uitgereikt tijdens het waarderingsevent dat dit jaar wordt georganiseerd op vrijdag 25 november 2016 door Stichting Volontario.
Voor alle vrijwilligers, mantelzorgers en genomineerden wordt er een gezellige feestavond georganiseerd. Vrijwilligers die hun uren hebben geregistreerd via www.volontario.nl kunnen die dag hun VOLO’s inwisselen. Ook mantelzorgers die geregistreerd zijn bij Steunpunt Mantelzorg kunnen tijdens dit event hun VOLO’s inwisselen.

Meer informatie

De definitieve uitnodiging voor dit event volgt in het najaar. Meer informatie over hoe en wanneer u inwoners en groepen kunt voordragen voor de Sport & cultuurprijs treft u begin september aan op de website van de gemeente Stein. Zodra het voordrachtformulier online staat informeren wij u via de lokale media en een brief aan de bij ons bekende verenigingen en stichtingen.

Hoofdnavigatie