Voor al je vragen over mantelzorg

Mantelzorgconsulente

Ben je op zoek naar informatie of heb je vragen over je persoonlijke mantelzorgsituatie? Dan kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen met onze mantelzorgconsulente Pia Bronckhorst. Dat kan door een mail te sturen naar p.bronckhorst@mantelzorgzuid.nl of door te bellen naar 043-321 50 46. 

Registreren

Inwoners die zorgen voor een ander kunnen zich laten registreren als mantelzorger. Wanneer je jezelf registreert, ontvang je een welkomstpakket met meer informatie over mantelzorg en de voorzieningen voor mantelzorgers in Stein. Ook ontvang je dan in oktober automatisch informatie over de mantelzorgwaardering. Om je te laten registreren neem je contact op met Pia Bronkchorst (zie gegevens hierboven). Zij zal persoonlijk met je kennismaken en eventuele vragen beantwoorden.

Open inloop

Heb je vragen over mantelzorg, wonen, welzijn en/of werk? Dan kun je terecht bij de open inloop in Elsloo, Stein en Urmond.  Mantelzorgconsulente Pia Bronckhorst is in Elsloo en Stein ook aanwezig tijdens de inloopspreekuren en helpt je dan aan de juiste informatie.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93