Speelruimte

Op deze pagina vertellen we je meer over het Speelruimteplan en brengen we in beeld waar de speel-en sportplekken zijn in onze gemeente. 

Speelruimteplan

We vinden het als gemeente belangrijk om te zorgen voor een aantrekkelijke openbare speel- en beweegruimte, waarin iedereen lekker in kan spelen, bewegen en ontmoeten. In een speelruimteplan staat hoe we dat graag zien, maar ook hoe het nu is en wat er misschien wel nodig is om de bestaande speel- en beweegruimte te verbeteren. De afgelopen tijd hebben we via een online vragenlijst, wandelsessies met kinderen, en bij leerlingen van het Groenewald veel informatie opgehaald. In juni presenteren we het speelruimteplan graag aan de bewoners en andere organisaties die hebben meegedacht. Na de bijeenkomst in juni wordt het plan verder uitgewerkt en gepresenteerd aan de gemeenteraad van Stein zodat het kan worden omgezet in een uitvoeringsplan voor de komende jaren. 

Bekijk alle speel- en sportplekken in onze gemeente.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.