Milieupark

Op het milieupark kun je terecht met alle afvalstromen. De inwoners van de gemeente Stein kunnen gebruikmaken van de milieuparken in Stein, Beek, Born, Geleen en Sittard. Het is helaas niet meer mogelijk om met jouw afval naar het milieupark van Schinnen te gaan. Meer informatie over de openingstijden, soorten afval en andere regels op de milieuparken vind je op de website van RWM.

Adresgegevens

Stadhouderslaan 245a
6171KK Stein

Tarieven

Tarieventabel milieupark
Soort afval Prijs per kilo Aantal kilo per m3 (*) Prijs per M3
Asbest € 0,27 300 € 81,-
Grof restafval € 0,27 300 € 81,-
Gemengd puin € 0,11 1000 € 110,-
A/B/C hout gemengd € 0,11 333 € 36,60

(*) Bij het bepalen van het aantal kilo per kubieke meter afval is uitgegaan van het soortgelijk gewicht van het soort afval.

Het minimumtarief dat per bezoek aan het milieupark in rekening wordt gebracht bedraagt € 2,-.

Let op!

Voor de veiligheid van bezoekers kun je alleen betalen met de betaalpas. Bij een vergeten pinpas of onvoldoende saldo wordt € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Je krijgt dan achteraf een rekening thuis gestuurd.

Op het milieupark van Stein is geen weegbrug aanwezig. Medewerkers van RWM schatten de hoeveelheden afval. Daarna rekenen zij met de genoemde prijzen per kubieke meter.

Controleer welke soorten afval je bij het milieupark Stein kunt inleveren.

Vragen of klachten?

Heb je vragen of klachten? Bel of mail dan met RWM.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.