Milieupark

Op het milieupark kun je terecht met alle afvalstromen, behalve oud papier, PMD en grof tuinafval. Deze drie afvalstromen kun je blijven inleveren op de tijdelijke afvallocatie in Stein (bezoekersparkeerplaats gemeentehuis).

Per 1 januari 2021 is het voor de inwoners van de gemeente Stein mogelijk om net zoals nu gebruik te maken van de milieuparken in Stein, Beek, Born, Geleen en Sittard. Het is vanaf 1 januari helaas niet meer mogelijk om met uw afval naar het milieupark van Schinnen te gaan. Meer informatie over de openingstijden, geaccepteerde afvalstormen en andere regels op de milieuparken verwijzen wij u graag naar de website van RWM: www.rwm.nl/inwoners/milieuparken .

Adresgegevens

Stadhouderslaan 245a
6171KK Stein

Openingstijden

Voor de openingstijden van het milieupark in Stein verwijzen we je naar de website van RWM.

Tarieven

Tarieventabel milieupark
Soort afval Prijs per kilo Aantal kilo per m3 (*) Prijs per M3
Asbest € 0,20 300 € 60,-
Grof restafval € 0,20 300 € 60,-
Gemengd puin € 0,08 1000 € 80,-
A/B/C hout gemengd € 0,08 333 € 26,65

(*) Bij het bepalen van het aantal kilo per kubieke meter afval is uitgegaan van het soortgelijk gewicht van het soort afval.

Het minimumtarief dat per bezoek aan het milieupark in rekening wordt gebracht bedraagt € 2,-.

Op het milieupark kan alleen betaald worden met een pinpas. Bij een vergeten pinpas of onvoldoende saldo wordt € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Je krijgt dan achteraf een rekening thuis gestuurd.

Op het milieupark van Stein is geen weegbrug aanwezig. De hoeveelheden afval worden door deskundige medewerkers van RWM  geschat, daarna wordt er gerekend met de genoemde prijzen per kubieke meter.

Huisregels milieupark

Voordat je het milieupark bezoekt willen we je nog wijzen op de huisregels die er op het milieupark gelden. Lees de huisregels eerst even door.

Vragen of klachten?

Heb je vragen of klachten? Bel of mail dan met RWM.

  • Telefoonnummer: 046 210 01 20
  • E-mail: kcc@rwm.nl