Mantelzorgwaardering

Gemeente Stein waardeert de inzet van mantelzorgers. Jaarlijks organiseert de gemeente een feestelijke bijeenkomst rond de Dag van de Mantelzorg (in november). Daarnaast ontvangen alle geregistreerde mantelzorgers een VVV-bon in november. In juni, in de week van de Jonge Mantelzorger, ontvangen jonge mantelzorgers tot 25 jaar een bol.com-bon.

Dag van de mantelzorg 2020

Dit jaar organiseren we geen grote bijeenkomst rond de Dag van de Mantelzorg. Dit om eventuele risico’s op verspreiding van Corona te vermijden. Daarom krijgen alle mantelzorgers dit jaar iets extra’s bij de VVV-bon.

VVV-bon

In november ontvangen alle mantelzorgers per post bericht over de VVV-bon.

Bol.com-bon

Speciaal voor jonge mantelzorgers is er de bol.com-bon. Deze is in de eerste week van juni, in de ‘Week van de jonge mantelzorger’, verstuurd aan de geregistreerde jonge mantelzorgers. Jonge mantelzorgers krijgen ook een VVV-bon in november.

Hoe kom ik in aanmerking voor de mantelzorgwaardering?

Alle bij het Steunpunt Mantelzorg Zuid geregistreerde mantelzorgers ontvangen in november een brief met meer informatie. Zorg je voor iemand anders en ben je nog niet geregistreerd? Neem dan contact op met Pia Bronckhorst, onze mantelzorgconsulente. Dat kan via telefoonnummer: 043-321 50 46.