Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Het Huis van de Toekomst is een voorbeeldwoning om inwoners te informeren én te enthousiasmeren over levensloopbestendig wonen en het verduurzamen van huur- en koopwoningen. Het is een initiatief van de gemeente Stein en Zaam Wonen. Dit doen zij samen met zorg- en energiecoaches van Stichting Dubbel Duurzaam.

Waarom?

Duurzaamheid raakt iedereen. Als we echt wat willen veranderen, moeten we dat sámen doen: overheid, bedrijfsleven en inwoners. De overheid stimuleert inwoners hierin door het aanbieden van bijvoorbeeld subsidies, leningen, informatie, gratis woningscans en door zelf het goede voorbeeld te geven. Vanuit dat oogpunt is het ‘Huis van de Toekomst’ geopend. Dit huis in Nieuwdorp is een initiatief van Woonstichting Zaam Wonen en de gemeente Stein.

Waar vind ik het Huis van de Toekomst?

De woning aan Crostolostraat 10 in Stein wordt momenteel omgetoverd tot Huis van de Toekomst. De binnenkant is inmiddels helemaal opgeknapt. Nu kunnen we dus aan de slag met de duurzame en levensloopbestendige inrichting! We verwachten dat je vanaf oktober een bezoek kunt brengen aan het Huis van de Toekomst. Hou deze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Vragen of meedenken?

Heb je vragen of wil je meedenken over het Huis van de Toekomst? Stuur dan een e-mail naar info@dubbel-duurzaam.nl.