WINNEN: 5 x boek ‘Financiën voor bestuursleden’

Maandag 1 juli 2024

Jaarlijks worden er tal van boeken gepubliceerd. Ook boeken die interessant zijn voor jou als bestuurder of vrijwilliger. Waar jouw vereniging of stichting baat bij kan hebben. Om jou en je organisatie te helpen, geven we 5 exemplaren weg. Dit keer ‘Financiën voor bestuursleden: praktische handleiding voor verenigingen en stichtingen’.

Schrijf in en win

Wil jij kans maken op een exemplaar van dit boek? Laat dan uiterlijk 7 juli 2024 je gegevens achter op de inschrijfpagina.

Over het boek

  • Titel: Financiën voor bestuursleden: praktische handleiding voor verenigingen en stichtingen
  • Auteur(s): Esther Schulte
  • ISBN: 9789013066043

Dit is een boek voor bestuursleden en voor de financiële mensen van het bestuur in het bijzonder. Dat zijn uiteraard de penningmeester en de voorzitter, maar vaak ook diegene die over het personeel gaat of de technische man of vrouw. Kortom, het is voor alle bestuursleden die met financiën te maken hebben of er meer van willen weten. Besturen is leuk, maar brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Als je daar op een goede manier mee wilt omgaan, heb je bepaalde kennis nodig, ook over de financiën. Als je de financiën van de stichting of vereniging begrijpt, geeft je dat de middelen om te realiseren wat je wilt. Besturen wordt leuker en meer ontspannen als de financiën goed geregeld zijn en iedereen betrokken is bij de gang van zaken. Het gaat erom dat het bestuur zich gezamenlijk betrokken voelt en van daaruit daadkrachtig kan opereren. Dit boek maakt kennis van financiën beschikbaar voor iedereen. Het zet de belangrijke zaken op een overzichtelijke manier op een rijtje zodat de financiën geen struikelblok zijn, maar meehelpen om het doel van jouw vereniging of stichting te realiseren.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.