Werf jonge vrijwilligers voor je vereniging met de gratis toolkit

Maandag 1 juli 2024

Werk jij al aan de toekomst van jouw organisatie door jongeren te laten hoe zien hoe leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij jouw organisatie is? Zij zijn de toekomst dus slim om in deze doelgroep te investeren. Naast extra handjes zorgt het voor nieuwe inzichten. Download de toolkit ‘Jongerenproof vrijwilligers werven’.

Download op de website van NLvoorelkaar gratis de toolkit Jongerenproof vrijwilligers werven.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.