Transfernieuws: afscheid verenigingsadviseur Frank van den Boomen

Maandag 1 juli 2024

In 2019 startte ik, Frank vd Boomen, als verenigingsadviseur bij de gemeente Stein. Dit naast mijn rol als beleidsmedewerker sport. Intussen ruim vijf jaar, achtenveertig nieuwsbrieven, honderden workshops en duizenden adviesvragen later, komt hieraan voor mij een einde.

Bedankt voor jullie inzet en de prettige samenwerking. Het ga jullie goed!

Vragen ideeën

Met jullie vragen en ideeën kunnen jullie nog altijd terecht bij één van onze andere contactpersonen op de pagina advies en ondersteuning voor verenigingen.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.