Limburgse Beweeg- en Beleefweek 2024: doe mee en spek je clubkas!

Maandag 1 juli 2024

Limburg Athletics+ organiseert tijdens de herfstvakantie (19 t/m 27 oktober) weer de Limburgse Beweeg- en Beleefweek. Limburgse organisaties worden uitgenodigd om bestaande of nieuwe beweegactiviteiten aan te melden. Doe je dat, dan levert dat promotie voor je club én geld voor je clubkas op. Aanmelden kan tot uiterlijk 13 september.

Limburg Athletics+ nodigt alle Limburgse sportaanbieders uit om een (bestaande of nieuwe) activiteit aan te melden op de website van de Limburgse Beweeg- & Beleefweek 2024. Op diezelfde pagina kun je terecht voor meer informatie, voorwaarden en contactgegevens.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.