Gratis online kennisprogramma ‘Fondsenwerven doe je zo’

Maandag 1 juli 2024

Heb je een goed idee voor een project of activiteit, maar niet voor de financiering ervan? De Nieuwe Gevers heeft samen met Deny de Jong een online kennisprogramma ontwikkeld over fondsenwerving. Dit is gratis te volgen en bestaat uit 9 masterclasses en praktische versnellers waarmee je direct stappen kunt zetten.

Op de website van De Nieuwe Gevers lees je meer over het online kennisprogramma ‘Fondsenwerven doe je zo’ en kun je jezelf inschrijven.
Let op: het vrijwilligerswerkplatform De Nieuwe Gevers biedt naast deze gratis masterclasses ook betaalde diensten aan. Houd hier rekening mee als je de rest van de website gaat verkennen.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.