Extra inkomsten voor jouw vereniging via de Grote Clubactie

Maandag 1 juli 2024

Vrijwel elke vereniging kan extra inkomsten gebruiken. De Grote Clubactie helpt clubs hier al meer dan 50 jaar bij. De 5.710 verenigingen die vorig jaar mee deden haalden samen 16,3 miljoen op! Dat is gemiddeld zo’n €2.855 per club! Lees verder, download het stappenplan of volg één van de webinars.

Meedoen?

Wil jouw vereniging dit jaar ook meedoen aan de Grote Clubactie? Op de pagina Clubactie vind je meer informatie en kant-en-klare materialen die je kunt gebruiken. Liever eerst een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op, download het stappenplan of schrijf je in voor één van de webinars.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.