Ecsplore Awards 2024: nomineer kandidaten

Maandag 1 juli 2024

Bij elke vereniging worden topprestaties geleverd. Zowel op als buiten het veld. Op 22 november worden daarom de Ecsplore Awards uitgereikt. Heeft jouw vereniging kandidaten voor de Vereniging, Coach, (Jonge) Vrijwilliger of Kantinemedewerker van het jaar? Nomineer hen en wie weet gaan zij straks met de titel aan de haal.

Op de website van de Ecsplore Awards vind je de voorwaarden en kun je tot en met 20 september kandidaten nomineren.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.