Behoeftepeiling ondersteuning voor verenigingen & vrijwilligers

Maandag 1 juli 2024

Als verenigingsondersteuners zijn we altijd op zoek naar manieren om verenigingen nog beter te kunnen ondersteunen. Daarom willen we graag jullie input ophalen over de thema's waarbij jullie ondersteuning kunnen gebruiken. Dit om nog beter in te kunnen spelen op jullie wensen en behoeften. Vul dus snel de vragenlijst in.

Door de vragenlijst in te vullen, help je ons én jezelf.

Vragenlijst

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.