WINNEN: 10 x boek ‘De Gelukkige Vereniging’

Dinsdag 11 juni 2024

Jaarlijks worden er tal van boeken gepubliceerd. Ook boeken die interessant zijn voor jou als bestuurder of vrijwilliger. Waar jouw vereniging of stichting baat bij kan hebben. Om jou en je organisatie te helpen, geven we 10 exemplaren weg van het boek ‘De Gelukkige Vereniging: het geheim van trotse leden’.

Schrijf in en win

Wil jij kans maken op een exemplaar van dit boek? Laat dan uiterlijk 30 juni 2024 je gegevens achter op de inschrijfpagina.

Over het boek

  • Titel: De gelukkige vereniging: het geheim van trotse leden
  • Auteur(s): Roel van der Weide, Job van Eunen
  • ISBN: 9789054724766

Kun je succesvoller zijn dan gelukkig? Denk je eens in… een vereniging waar alle leden zich gedragen als trotse eigenaar in plaats van kritische consument. Dit boek laat een route zien waarbij werken vanuit ‘geluk’ normaal wordt. Vier vragen staan centraal: Van wie is de vereniging? Hoe belangrijk is sociale veiligheid binnen de vereniging? Wie zijn we als vereniging en vanuit welke kernwaarden handelen we? Wat is ons verenigingstalent en welke individuele talenten hebben de leden? We beschrijven in dit boek een compleet nieuwe aanpak om succesvol te verenigen, met daarbij de belofte: leden gedragen zich als trotse eigenaren van de vereniging.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93