Volg nu gratis de cursus Vertrouwenscontactpersoon in Limburg

Dinsdag 11 juni 2024

Als vereniging wil je een fijne en veilige plek bieden aan je leden, vrijwilligers en bezoekers. Het aanstellen van een vertrouwenscontactpersoon kan een belangrijke stap zijn in het tegen gaan van bijvoorbeeld grensoverschrijdend gedrag. In juni en augustus wordt de cursus Vertrouwenscontactpersoon gratis aangeboden in Limburg. Schrijf jezelf snel in!

Lees meer over de cursus Vertrouwenscontactpersoon. Deze wordt aangeboden op zaterdag 22 juni in Venlo en op zaterdag 17 augustus in Heerlen. In beide gevallen van 10:00 tot 17:00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93