Workshop ‘Leden en vrijwilligers werven én binden’ Westelijke Mijnstreek

Dinsdag 2 april 2024

Leden en vrijwilligers werven is voor veel amateurkunstgroepen en erfgoedorganisaties een belangrijk thema. Maar hoe creëer je de betrokkenheid die nodig is om hen te binden en behouden? Daarover gaat de workshop ‘Leden en vrijwilligers werven én binden’. Deze zevende en laatste workshops is speciaal voor de regio Westelijke Mijnstreek.

Het Huis voor de Kunsten Limburg, Stichting Klankkleur Limburg en Rabo ClubSupport organiseren vanaf november interactieve workshops over leden werven én binden. Op 18 april vindt de laatste workshop plaats rondom dit thema, speciaal voor organisaties uit de Westelijke Mijnstreek. Gratis en inclusief diner.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93