Gratis cursus ‘Hoe financier ik mijn culturele project?'

Maandag 5 februari 2024

Opeens heb je het: een fantastisch idee! In je hoofd heb je het hele plan al uitgedacht en weet je precies hoe je het wilt aanpakken. Maar hoe zet je het op papier, hoe stel je een begroting op en hoe vind je financiering? Je leert het tijdens deze cursus.

Deze thema’s, en meer, komen aan bod tijdens de cursus 'Hoe financier ik mijn culturele project?'.

Op maandag 19 februari organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg een informatieve webinar voorafgaand aan de cursus. Weet je nu al zeker dat je wilt deelnemen? Dan kun je jezelf direct aanmelden voor de cursus.
Meer informatie en aanmelden voor zowel de webinar als de cursus kan op de cursuspagina 'Hoe financier ik mijn culturele project?'.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93