Nieuwe subsidieregeling voor sportaccommodaties en -materialen

Donderdag 18 januari 2024

Al jaren kunnen amateursportorganisaties via de BOSA-regeling subsidie ontvangen voor bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties en aanschaf van sportmaterialen. Op 1 januari is deze regeling gewijzigd. Zo is veranderd welke organisaties in aanmerking komen, net als de te ontvangen subsidie bedragen. Benieuwd welke kansen deze regeling biedt voor jouw organisatie?

Op de website van het ministerie van VWS vind je alles over de BOSA-regeling. De voorwaarden, het aanvraagformulier en alle wijzigingen op een rij. Wordt je liever bijgepraat? Kijk dan het webinar terug, dat Sportsubsidie.nl onlangs organiseerde over deze regeling.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93