4 v’s voor veiligheid: ga aan de slag met een sociaal veilige sportomgeving

Donderdag 18 januari 2024

Sporters moeten vrij, plezierig en veilig kunnen sporten. Zonder grensoverschrijdend gedrag. Dat begint bij een goede basis: de 4 v’s voor veiligheid. Clubs die hieraan voldoen, bouwen mee aan een sociaal veilige sportomgeving. Ga aan de slag met de tools of meld je aan voor het gratis webinar en communicatiepakket.

Op Nederland sport veilig staat meer informatie over de 4 v’s, hoe je deze in kunt voeren en handige tips, tools en goede voorbeelden. Ook kun je jezelf aanmelden voor een gratis webinar en communicatiepakket.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93