Volg gratis de workshop ‘Leden en vrijwilligers werven én binden’

Donderdag 26 oktober 2023

Leden en vrijwilligers werven is voor veel amateurkunstgroepen en erfgoedorganisaties een belangrijk thema. Maar hoe creëer je de betrokkenheid die nodig is om nieuwe leden en vrijwilligers aan je te binden en ook de huidige leden en vrijwilligers te behouden? Daarover gaat de workshop ‘Leden en vrijwilligers werven én binden’.

Het Huis voor de Kunsten Limburg, Stichting Klankkleur Limburg en Rabo ClubSupport organiseren vanaf november interactieve workshops over leden werven én binden. Dit doen ze op verschillende momenten en locaties in de provincie. Meer informatie over de workshops lees je op deze pagina.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93