Monitor Amateurkunst 2023 toont nieuwste trends en ontwikkelingen

Donderdag 26 oktober 2023

De Monitor Amateurkunst 2023 laat zien hoe de kunst- en cultuursector zich ontwikkelt. Deze biedt informatie over de beoefenaars, organisaties en specifieke thema's. Benieuwd naar de resultaten en wat je er als organisatie mee kunt? Lees zelf het rapport, schrijf je in voor de online presentatie of plan een afspraak.

Op de website van LKCA lees je meer over de Monitor Amateurkunst 2023. Download het rapport of de voorgaande edities. Ook kun je jezelf inschrijven voor de online presentatie tijdens het LKCAtelier op 2 november, of plan een afspraak om de resultaten te bespreken.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93