Inspiratiesessie over het creëren van een veilige sportomgeving

Dinsdag 3 oktober 2023

Komt pesten, agressie en seksuele intimidatie bij jouw sportverenigingen niet voor? Hoe zeker ben je daarvan? En hoe ga je ermee om wanneer je als bestuur toch een klacht binnen krijgt? Deze inspiratiesessie gaat over sociale veiligheid en laat zien hoe je leden, vrijwilligers en bezoekers een veilige sportomgeving biedt.

In deze inspiratiesessie wisselen de aanwezigen van gedachten over de thematiek sociale veiligheid. Wat houdt dit in en hoe krijgt dit vorm in de sport? Wat is gebleken uit onderzoek? Er worden voorbeelden gegeven van maatregelen die getroffen kunnen/moeten worden om de vereniging sociaal veilig te maken.

De inspiratiesessie vindt plaats op 11 oktober van 20:00 uur tot 21:30 in de kantine van AV Unitas in Sittard. Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen met Judith van Veen via 06-22052913 of judith.vanveen@ecsplore.nl.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93