Kom naar de Verenigingscafés voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties

Maandag 2 oktober 2023

Het Huis voor de Kunsten Limburg organiseert in oktober en november vier Verenigingscafés voor vrijwilligersbesturen van amateurkunst- en erfgoedorganisaties. Deze vinden fysiek en online plaats, en staan in het teken van kennis maken, kennis delen en inspiratie opdoen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt ingezoomd op uitdagingen waar jouw organisatie voor staat.

Hoe verrijk je jouw leden- en %vrijwilligersbestand? Hoe kun je andere doelgroepen aan je binden? Welke laagdrempelige voorbeelden en tips zijn er om jouw vereniging financieel en sociaal toegankelijk te maken? En wat kun jij doen om het aanbod van jouw vereniging of organisatie toegankelijker te maken? Antwoorden op deze en andere vragen krijg je tijdens de Verenigingscafés van het Huis voor de Kunsten Limburg. Kijk op de pagina Verenigingscafé en meld je aan voor het Verenigingscafé van je keuze.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93