‘Vernieuwen van Cultuurmaken’: subsidieregeling en infosessies

Dinsdag 1 augustus 2023

In je vrije tijd met cultuur bezig zijn kan op veel manieren: tekenen, zingen, dansen, dichten, rappen, schilderen, schrijven, filmen, enzovoort. De subsidie Vernieuwen van Cultuurmaken ondersteunt stichtingen, verenigingen en kunstenaars met vernieuwende projecten. Benieuwd of je project in aanmerking komt? Bekijk de voorwaarden of bezoek een online infosessie.

De regeling Vernieuwen van Cultuurmaken bestaat uit drie subsidies. Welke subsidie past bij jouw organisatie of project?

Ontwikkeling

Zijn jullie een groep of collectief amateurs en willen jullie je ontwikkelen in wat jullie doen? Vraag dan subsidie aan voor Ontwikkeling.

  • Bijdrage: € 0 - 25.000
  • Deadline: 27 maart 2024

MeeMaakPodia

Wil jij makers uit de omgeving betrekken bij je theater, concertzaal, poppodium, museum of bibliotheek? Met deze subsidieregeling geef je lokale amateurs een podium.

  • Bijdrage: € 50.000 - 100.000
  • Deadline: 27 maart 2024

Co-creatie

Wil je als culturele stichting of vereniging een participatieproject doen, in co-creatie met een kunstenaar? Of ben jij een kunstenaar die wil samenwerken met amateurs?

  • Bijdrage: € 25.000 - 125.000
  • Deadline: 27 maart 2024

Meer informatie over de subsidieregeling Vernieuwen van Cultuurmaken vind je op de website van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Hier lees je de voorwaarden en kun je een aanvraag indienen.

Vragen? Schrijf je dan in voor één van de drie online infosessies, of neem contact op met één van de adviseurs.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93