Limburgse Beweeg- en Beleefweek 2023: doe mee en spek je clubkas!

Dinsdag 1 augustus 2023

Limburg Athletics+ organiseert tijdens de herfstvakantie (14 t/m 22 oktober) weer de Limburgse Beweeg- en Beleefweek. Limburgse organisaties worden uitgenodigd om bestaande of nieuwe beweegactiviteiten aan te melden. Doe je dat, dan levert dat promotie voor je club én geld voor je clubkas op. Aanmelden kan tot uiterlijk 16 september.

Limburg Athletics+ nodigt alle Limburgse sportaanbieders uit om een (bestaande of nieuwe) activiteit aan te melden voor de Limburgse Beweeg- en Beleefweek 2023. Dat kan een bestaande (reguliere) activiteit of een nieuwe activiteit zijn die je speciaal voor themaweek organiseert.

De rode draad bij alle activiteiten? Deelname is gratis en ze hebben allemaal te maken met de drie grondvormen van bewegen waar atletiek voor staat: lopen, werpen, springen. Je hoeft dus niet per se een atletiekvereniging te zijn om daar een mooi aanbod voor te hebben.

Limburg Athletics+ verzorgt een campagne om het aanbod onder de aandacht te brengen; de organisatie van de aanmeldingen en activiteit(en) ligt bij de uitvoerende partij. In de bijlage vind je meer info.

Aanbieders die meedoen kunnen een hiervoor een onkostenvergoeding ontvangen. Hiermee kun je de clubkas spekken of de vrijwilligers een leuk presentje geven. Het enige dat nadien van je verwacht wordt is het delen van een korte terugkoppeling en foto of video met de organisatie.

  • (Limburgse) verenigingen/stichtingen ontvangen €125 voor één aangemelde activiteit, of (maximaal) €250 voor twee (of meer) aangemelde activiteiten.
  • (Limburgse) commerciële aanbieders (ZZP'ers of BV's) ontvangen (maximaal) €100 voor één of meer aangemelde activiteiten.

Meer informatie vind je op Limburg Athletics+ en Limburgse Beweeg- en Beleefweek 2023

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93