Gratis opleiding voor Steinse verenigingsbestuurders: ‘Besturen met Impact’

Dinsdag 1 augustus 2023

Verenigingsbestuurders opgelet! Ben jij bestuurslid bij een Steinse vereniging? Wil je jezelf ontwikkelen en daarmee ook je club verder helpen? Schrijf jezelf in voor de opleiding ‘Besturen met Impact’. Deze opleiding is gratis voor Steinse verenigingsbestuurders. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol!

Opleiding Besturen met Impact

De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het biedt ook mooie uitdagingen om op persoonlijk vlak stappen te maken. De opleiding Besturen met Impact geeft hierbij een persoonlijke verdieping.

Persoonlijke ontwikkeling

De opleiding Besturen met Impact is gericht op bestuurders die zichzelf willen ontwikkelen in de leeromgeving van een vereniging. Daarnaast werken we samen aan een netwerk dat jou als bestuurder in staat stelt om je ook na deze opleiding te blijven ontwikkelen op de manier waar jij behoefte aan hebt.

Programma

Het programma van de opleiding is opgebouwd langs de thema’s:

  • Persoonlijk Leiderschap
  • Strategisch Besturen
  • Verbinden
  •  Maatschappelijk Ondernemerschap

Praktische informatie

De opleiding start op maandag 9 oktober 2023. In totaal bestaat de opleiding uit vier avonden. Elke avond start om 19:00 uur en eindigt uiterlijk om 22:00 uur.
De totale tijdsinvestering inclusief de bijeenkomsten is ongeveer 40 uur. De voorkeur gaat er naar uit dat er per vereniging twee bestuursleden deelnemen.
Voor bestuurders actief bij een vereniging uit Stein of Sittard-Geleen is de opleiding kosteloos beschikbaar.

Aanmelden

Voorkom teleurstelling en meld je op tijd aan.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93